Как се чувстваш докато тренираш?

Какво ви дава тренировката и чувствате ли се щастливи докато теринирате?

Без значение каква е целта ви докато тренирате, най-важното е да се чувствате щастливи. Все по често хората, които тренират във фитнес залата- дигат тежести, правят кардио и мнозина от тях това ги прави щастливи. Познаваме много хора, които нямат търпение да приключи работния ден и да прекарат следобеда или вечерта си във фитнеса, но виждаме и много хора, които отиват на сила към фитнеса. Толкова са изтощени от мисълта, че трябва да тренират, че изглеждат измъчени. Най-вероятно го мислят още от предната вечер.

Когато давате всичко от себе си в залата, разумът ви трябва да премине заедно с тялото през това. Ако той е слаб, бързо ще се предадете на умората. Ами ако ви кажем, че тренировката може да бъде забавна? Ако сте обичали да играете с кукли, когато сте били малко дете, надяваме се, че родителите ви са ви позволявали. С какво искате да играете сега? Вие избирате! Ако вече обичате тренировките си, продължете да ги правите и оценявайте факта, че сте намерили тренировъчна форма, която ви дава щастие. Ако мразите тренировките си, ви предизвикваме да опитате нещо ново. Защо да не започнете с йога, да помогнете на разума, а пък на следващия ден да си изберете друг спорт. Разнообразявайте. Канго Jumps, плуване, тичане или пък бърз преход в планината. Намерете това, което ще ви направи щастливи. Започнете сега и се погрижите за себе си. Не забравяйте, че всички трябва да започнем отнякъде.

„Не работете, защото мразите тялото си, направете го, защото го обичате!“
За да бъде това наистина приятно изживяване, носещо удоволствие, а не просто задължение, ние от GO!Be създадохме спортни облекла, създадени с много любов, за да се чувствате комфорно и красиви докато трениратате. 
GO!Be - спортни дрехи произведени от жени за жени.
Обикни спорта с GO!Be!
Автор: Маргарита Пенева