Как да изберем най-добрият клин?

Ръководство за основните характеристики, които да търсиш при избора на клин.

Важно е клинът да ти харесва визуално, да ти носи удоволствие и комфорт, но не по-малко важно е да избереш клин с правилните технически характеристики. Тогава ще имаш дреха, която да ти служи и носи радост за много дълго време.
Клиновете са най-широко разпространеният избор на дреха за тренировки. Спортът е здраве и всеки трябва да му отделя нужното време и внимание. Тренировките допринасят не само за това как изглеждаме, а също подобряват и тонусът ни.
Живеем в свят, в който може да намериш всичко, но дали то е качествено?
Ето няколко съвета как да направиш правилният избор на клин за теб:


Материята, от която е изработен клинът.

Клинове се шият и се предлагат от различни видове платове - полиестер, вискоза, памук... Много от тези материи не са подходящи за тренировки. Една от най-издръжливите материи за спортни дрехи е полиестерър, но той трябва да е качествен. Когато е в правилното качество той има големи предимства като: ниската абсорбация на влага при изпотяване и бързото съхнене, което е повече от добра новина за активно спортуващите. Високо качественият плат е стегнат, но в същото време много еластичен и позволява голяма свобода на движение. Не се разпуска и не провисва при носене. С него ще получите максимален комфорт по време на тренировки. След много тестове и проби на платове, ние от GO!Be, сме сигурни, че сме намерили най-добрият плат, който отговаря на всички технически характеристики и изисквания.


Еластичността и издръжливостта на клинът.


При всяка физическа активност е хубаво облеклото да не ограничава твойте движения. Важно е да заложиш на еластичност и издръжливост при избора на спортно облекло. Когато решиш, че това е екипът, който искаш да вземеш, направи няколко прости упражнения за разтягане. Докато го пробваш се уверери, че достигаш максимален диапазон на движение без дърпане, стискане и излишно набръчкване. Друго важно нещо е клинът да не прозира. Не искаш да изпъкваш с бельо докато тренираш, нали!? Така ще си сигурна и ще се чувстваш страхотно по време на тренировка.

В по дългосрочен план издръжливостта на клина зависи от плата и си проличава от начинът, по който той се износва. Получава ли се пилинг (малките топченца) в зоните с по-голямо триене? Избеляват ли цветовете при пране? Здрави и еластични ли са тегелите? Това са нещата, за които ние тестваме всеки наш модел. Ако искаш твоя клин да отговаря на всички тези изисквания избери го от тук.  

Високата талия и анатомичната кройка на клинът.

Когато един клин е с висока талия - първо той приляга много добре към тялото и оформя красива линия. Второ - не позволява смъкване! Това е комбинация отличаваща добрият клин от останалите. Кройката трябва да е специално разработена за оптимален комфорт и намаляване до минимум гънките около коляното, които могат да са изключително дразнещи. Клинът трябва да бъде като втора кожа, да приляга по извивките на тялото и да ти осигури пълна свобода. Бъди готова да се движиш и се наслади на всеки миг с правилният клин!

Клинове с джоб.

Хубава екстра, която да търсиш в един клин са добре направените джобове. Практичният джоб за съхранение на ключето или телефона по време на спорт, е най-удобното нещо! Вече не е нужно да си държиш телефона в бюстието или всеки път да се чудиш къде да оставиш ключовете от шкафчето. Клиновете с джоб са вече тук и са страхотни!

Спортното облекло е дрехата, към която посягаме при всеки един удобен момент, в който имаме възможността да си отдъхнем и да дадем време за себе си. То е практично, удобно, дава ни усещане за комфорт и свобода. Независимо дали практикуваш йога, интензивен спорт или просто разходки в парка, тук в GO!Be ще откриеш точното дамско спортно облекло за теб.


Ние от GO!Be стоим зад думите си, че нашите колекции са създадени, за да се чувстваш винаги неотразима.

Ако искаш да откриеш най-подходящите спортни комплекти, посети нашата категория yoga-sets и направи своя избор между десетки стилни, красиви и уникални модели.

Разгърни себе си с GO!Be

 

Автор: Маргарита Пенева