Ако желаете да замените или върнете продукт, може да го направите в 14 дневен срок след получаване на пратката. 

Моля да изтеглите и попълните нашия формуляр, и да го приложите към пратката. Така ще можем да обработим Вашата заявка максимано бързо и точно.

 

ЗАМЯНА

Можете да замените закупен от нас продукт за същия продукт, но в друг размер или цвят, или за друг наличен продукт.  Направете го до 14- ия работен ден от сключването на договора за покупко- продажба или до 14- ия работен ден от получаването на стоката, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта, и изпращането на новия продукт по действащите тарифи на куриерската фирма. Ако стойността на върнатия продукт е по- висока от стойността на взетия в последствие, разликата се въстановява по баков път в срок до 5- ия работен ден от получаването на стоката обратно. Ако цената на новия избран продукт е по- висока, разликата е можете да доплатите с наложен платеж при получаването му. Продуктът, който заменяте не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим.../ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да го заменим с друг. При поръчка на персонализиран продукт, поради своята специфика и изработка по искане на клиента, този продукт не подлежи на замяна или връщане.

 

ВРЪЩАНЕ

Можете да върнете поръчан продукт в момента на получаването му, без да е необходимо да посочвате причина за това. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на куриерската фирма.

Можете да върнете закупен от нас продукт до 14 работни дни от сключването на договора за покупко- продажба или до седмия работен ден от получаването на стоката, без да дължите каквито и да било обезщетения и/или неустойки. В този случай заплащате единствено доставката и връщането на продукта по действащите тарифи на куриерската фирма. Стойността на върнатия продукт се въстановява по банков път в срок до 7- ия работен ден от получаването на стоката/услугата обратно. Продуктът не трябва да е ползван, трябва да е в оригинална опаковка и с оригинални етикети. Не трябва да има петна, ако е пробван, или миризми / пот, парфюм, цигарен дим.../ При неспазване на горепосоченте условия, можем да откажем да приемем обратно върнатия продукт и да върнем сумата за него. При поръчка на персонализиран продукт, поради своята специфика и изработка по искане на клиента, този продукт не подлежи на замяна или връщане.